Φωτογράφιση γάμου στην Μάνη @ Λαλλούδες // Αρέστης & Ελευθερία

prewedding fotografisi by sami photography
Prewedding φωτογράφιση γεμάτη χρώματα στην Καστάνιτσα Αρκαδίας // Ματούλα & Δημήτρης
17/05/2017
Μία τρελή-τρελή φωτογράφιση γάμου στην Τρίπολη // Αλέξανδρος & Αγγελική
10/10/2017

...από τους πιο "επεισοδιακούς" γάμους που έχω φωτογραφίσει όλα αυτά τα χρόνια!
Έχουμε και λέμε...
Αν γινόταν μία ώρα αργότερα το μυστήριο του γάμου, η νύφη θα έβγαινε από το σπίτι της συνοδεία πυροσβεστών, θα μας "ράντιζαν" με νερό αεροπλάνα Canadair και ελικόπτερα Chinook! Ο γάμος έγινε στο ξενοδοχείο Λαλούδες στην Μάνη το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου που έπιασε φωτιά και σχεδόν κάηκε όλη η περιοχή. Μέχρι τις δέκα και μισή το βράδυ δεν είχαμε ρεύμα, κάθε τρεις με τέσσερις φωτογραφίες μου κόλλαγε ο καθρέφτης της μηχανής λόγω υπερβολικής υγρασίας και τέλος... πέσαμε και σε καύσωνα που έλιωναν και οι πέτρες!
Πρέπει να διευκρυνήσω ότι ο Αρέστης είναι από την Κύπρο και μαζί με την Ελευθερία μένουν στην Σουηδία! Οπότε για ένα και πλέον χρόνια οργάνωναν τον γάμο τους από εκεί και δεν υπήρχε η δυνατότητα αναβολής :)

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι φωτογράφισα έναν από τους καλύτερους γάμους που έχω παρευρεθεί όλα αυτά τα χρόνια ως φωτογράφος γάμου.
Είχε ματιές αγάπης...είχε χιούμορ...είχε τρομερή συγκίνηση...είχε απίστευτο πάρτυ και χορούς...είχε και δροσιά αφού στο τέλος βούτηξαν στην πισίνα!
Όταν όλα αυτά περνάνε μπροστά από τα μάτια σου, το μόνο που μένει είναι να καδράρεις σωστά και να πατήσεις το κουμπί.
Τελικά είναι όλα αυτά που χαρακτηρίζουν την "δουλειά" μου σαν φωτογράφος γάμου και που ενδόμυχα τα αποζητώ κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά σας.

Αρέστη και Ελευθερία όταν γράφω αυτές τις λέξεις πιθανών να έχετε κατεβάσει τα χειμωνιάτικα :). Ελπίζω με αυτές τις εικόνες να ζεσταθείτε και να ξαναθυμηθητε τι περάσαμε. Παρόλες τις ατυχίες, περάσαμε καταπληκτικά...
...njoy...

2 Comments

 1. Ο/Η Αρέστης & Ελευθερία λέει:

  Τον Σάκη τον γνωρίσαμε στον γάμο του αδελφού της Ελευθερίας και από εκεί είδαμε και τη δουλειά του. Χωρίς δεύτερη σκέψη επικοινωνήσαμε μαζί του όταν ψάχναμε για φωτογράφο και η συνεργασία μας μαζί του προέκυψε πολύ καλύτερη από αυτό που περιμέναμε. Καταρχήν είναι ο πρώτος φωτογράφος που γνωρίζουμε να απέσπασε θετικά σχόλια από τους καλεσμένους μας προτού καν πάρουμε το υλικό, και αυτό λέει πολλά!! Είναι άνθρωπος που ακούει και σέβεται αυτό που θα ζητήσεις. Επίσης, με δεδομένο ότι ο γάμος ήταν επεισοδιακός με αρκετά απρόοπτα, ο Σάκης κατάφερε να βγάλει εξαιρετικό αποτέλεσμα και υλικό αλλά πιο σημαντικό για μας ήταν ότι ήταν δίπλα μας, μας χαλάρωσε και μας στήριξε. Η δουλειά του μας άφησε παραπάνω από ικανοποιημένους και είναι απ τα κομμάτια του γάμου που δεν θ’ αλλάζαμε με τίποτα.

  Συμπέρασμα… συνίσταται ανεπιφύλακτα!

  Σάκη, σ’ ευχαριστούμε που με το φακό σου αποτύπωσες με τον καλύτερο τρόπο μια από τις πιο σημαντικές μέρες στη ζωή μας. Χαρήκαμε πολύ που ήσουν εκεί και σ’ ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

  • Ο/Η S A λέει:

   Αρέστη και Ελευθερία μετά από αυτό το σχόλιο θα πρέπει να σας δίνω ποσοστό επί των πωλήσεων 🙂
   Εγώ σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι ο φωτογράφος στον γάμο σας. Εις το επανιδείν…

Γράψτε ένα σχόλιο

CUSTOM TEXT GOES HERE