Φωτογράφιση γάμου στην Μάνη @ Λαλλούδες // Αρέστης & Ελευθερία

…από τους πιο “επεισοδιακούς” γάμους που έχω φωτογραφίσει όλα αυτά τα χρόνια!
Έχουμε και λέμε…
Αν γινόταν μία ώρα αργότερα το μυστήριο του γάμου, η νύφη θα έβγαινε από το σπίτι της συνοδεία πυροσβεστών, θα μας “ράντιζαν” με νερό αεροπλάνα Canadair και ελικόπτερα Chinook! Ο γάμος έγινε στο ξενοδοχείο Λαλούδες στην Μάνη το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου που έπιασε φωτιά και σχεδόν κάηκε όλη η περιοχή. Μέχρι τις δέκα και μισή το βράδυ δεν είχαμε ρεύμα, κάθε τρεις με τέσσερις φωτογραφίες μου κόλλαγε ο καθρέφτης της μηχανής λόγω υπερβολικής υγρασίας και τέλος… πέσαμε και σε καύσωνα που έλιωναν και οι πέτρες!
Πρέπει να διευκρυνήσω ότι ο Αρέστης είναι από την Κύπρο και μαζί με την Ελευθερία μένουν στην Σουηδία! Οπότε για ένα και πλέον χρόνια οργάνωναν τον γάμο τους από εκεί και δεν υπήρχε η δυνατότητα αναβολής 🙂

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι φωτογράφισα έναν από τους καλύτερους γάμους που έχω παρευρεθεί όλα αυτά τα χρόνια ως φωτογράφος γάμου.
Είχε ματιές αγάπης…είχε χιούμορ…είχε τρομερή συγκίνηση…είχε απίστευτο πάρτυ και χορούς…είχε και δροσιά αφού στο τέλος βούτηξαν στην πισίνα!
Όταν όλα αυτά περνάνε μπροστά από τα μάτια σου, το μόνο που μένει είναι να καδράρεις σωστά και να πατήσεις το κουμπί.
Τελικά είναι όλα αυτά που χαρακτηρίζουν την “δουλειά” μου σαν φωτογράφος γάμου και που ενδόμυχα τα αποζητώ κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά σας.

Αρέστη και Ελευθερία όταν γράφω αυτές τις λέξεις πιθανών να έχετε κατεβάσει τα χειμωνιάτικα :). Ελπίζω με αυτές τις εικόνες να ζεσταθείτε και να ξαναθυμηθητε τι περάσαμε. Παρόλες τις ατυχίες, περάσαμε καταπληκτικά…
…njoy…