Φωτογράφιση γάμου στο Παράλιο Άστρος // Τζένη & Αποστόλης

Φωτογράφιση γάμου στην Τρίπολη // Γιολάντα & Δημήτρης
11/09/2012
Ελευθερία & Αρέστης
12/10/2012

…όπως έχει πει εύστοχα κάποιος συνάδελφός η δική μας δουλειά στηρίζετε πάνω σε μία υπόσχεση.
Μία υπόσχεση που δίνουμε σε ένα νέο ζευγάρι πολλούς μήνες πριν, ότι την ημέρα του γάμου τους θα βρισκόμαστε εκεί, αρτιμελής, με καθαρό μυαλό για να αποτυπώσουμε τις αναμνήσεις τους -μέσα από την δική μας ματιά- για μία ζωή.
Δεν ακούγετε και ιδιαίτερα εύκολο. Είναι όμως συναρπαστικό… γιατί για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται όχι μόνο να αγαπάς αυτό που κάνεις, αλλά να αγαπήσεις και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ζευγαριού που το κάνουν μοναδικό.

Με την Τζένη και τον Αποστόλη είχαμε δεθεί αρκετά από τη prewedding φωτογράφηση που είχαμε κάνει τον περασμένο Ιούνιο. Ήταν η πιο χαβαλεδιάρικη φωτογράφηση που είχα κάνει μέχρι τότε. Συνεπώς τους είχα και με είχαν αγαπήσει πολύ πριν κάνω το πρώτο κλικ την ημέρα του γάμου τους.

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Άγιου Παύλου στο Άστρος και η δεξίωση στο κέντρο διασκέδασης Τσιουλόγιαννης στο Παράλιο Άστρος και η next day φωτογράφηση στα καλντερίμια του νησιού.

Τελικά το σημαντικότερο όφελος των φωτογράφων είναι οι φιλίες που δημιουργούν μέσα από την δουλειά τους…
Παιδάκια να ζήσετε.

fotografos-gamou-astros-apostolis-jenny_0002 fotografos-gamou-astros-apostolis-jenny_0003 fotografos-gamou-astros-apostolis-jenny_0004 fotografos-gamou-astros-apostolis-jenny_0005 fotografos-gamou-astros-apostolis-jenny_0006

Γράψτε ένα σχόλιο

CUSTOM TEXT GOES HERE