Φωτογράφιση γάμου στην Τρίπολη στο Κτήμα Καναβού // Ειρήνη & Ηλίας

Φωτογράφιση γάμου στο κάστρο της Μονεμβασιάς // Μυρτώ & Christoph
01/02/2017
Πρoστατευμένο: Βάπτιση Ρουσέττου στον Άγιο Γεώργιο Καβούρι
08/05/2017

Ως φωτογράφος γάμου έχω το προνόμιο να γνωρίζω κάθε χρόνο αρκετά ζευγάρια που θέλουν να είμαι μαζί τους την ημέρα του γάμου τους. Ανεξάρτητα με το αν θα συνεργαστούμε ή όχι, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να καταλαβαίνω όσο γίνεται, τον χαρακτήρα του καθενός και την ιδιοσυγκρασία του. Στην δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε όλοι μας, το να θέλει ένα νεαρό ζευγάρι να επενδύσει στην ζωντανή και χωρίς κλισέ φωτογραφία γάμου είναι για μένα ένα σημάδι ωριμότητας και παιδείας.

Όταν γνώρισα την Ειρήνη και τον Ηλία αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το βλέμμα της Ειρήνης. Πέταγε σπίθες.
Σκέφτηκα ότι θα ήταν λόγω του ότι την περίοδο της προετοιμασίας ενός γάμου, οι νύφες συνήθως, είναι σε μία υπερένταση να τα προλάβουν όλα και έτσι όπως θέλουν. Τελικά είναι το άλλο μισό του Ηλία. Η ηρεμία και η πραότητα του Ηλία συμπληρώνει την ζωντάνια και τον ενθουσιασμό της Ειρήνης και ανάποδα.

Αυτό φάνηκε και την ημέρα του γάμου όταν πρυτάνευσε η λογική του Ηλία κατά την έξοδο από τον Ναό, όταν κάποια στιγμή δεν τους βλέπαμε από το πολύ ρύζι. Απλά την "βούτηξε" και άρχισαν να τρέχουν αλλά και κατά την διάρκεια του πάρτυ όταν η Ειρήνη αποφάσισε να "βουτήξει" τον Ηλία και να παρτάρουν δίχως αύριο!
Παίδες σας ευχαριστώγια την τιμή που μου κάνατε να είμαι μαζί σας εκείνη την μέρα και να αποτυπώσω την χαρά σας.
...njoy.

Venue: Κτήμα Καναβού
Second photographer: Φίλιππος Σαλαπάτας
Videography: Sieze the day

Γράψτε ένα σχόλιο

CUSTOM TEXT GOES HERE