Φωτογράφιση γάμου στην Τρίπολη // Τάκης & Μαρία

Prewedding φωτογράφιση στην Αθήνα // Δημήτρης & Πόπη
23/07/2013
From Arizona & Chicago to Arcadia // Χρήστος & Σόνια
30/07/2013

Πάρτυ, πάρτυ, πάρτυ και ξανά πάρτυ! Αυτός θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος του ποστ. Ο χαβαλές εκδηλώθηκε από νωρίς όταν και οι φίλοι του Τάκη τον χόρεψαν στην κυριολεξία στο ταψί κατά την προετοιμασία του. Είναι και αυτός με την Μαρία παιδιά με διάθεση για χαβαλέ και το γλυκό έδεσε… Λίγο ακόμα και θα το ξημερώναμε!

Είναι αρκετές φορές που κατά την διάρκεια μίας φωτογράφισης γάμου, ιδίως την στιγμή της δεξίωσης, η κούραση χτυπάει κόκκινο και δεν νιώθεις τα πόδια σου. Εκείνη την στιγμή χρειάζεσαι κάτι για να σε τονώσει να σε κάνει να ανταποκριθείς με ζωντάνια σε αυτά που βλέπεις και να τα αποθανατήσεις. Το μυστικό είναι η διάθεση του ζευγαριού και των φίλων τους για πάρτυ αλλά και η αίσθηση που θα σου δώσουν για να νιώσεις μέρος της οικογένειάς και της παρέας τους. Χωρίς να το καταλάβεις έχει φύγει η κούραση και εμφανίζετε ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό σου!
Τάκη και Μαρία σας ευχαριστώ που με κάνατε να περάσω τόσο καλά, αλλά και να νιώσω μέρος της παρέας.

fotografos-gamou-tripoli-takis-maria_0001 fotografos-gamou-tripoli-takis-maria_0002 fotografos-gamou-tripoli-takis-maria_0003 fotografos-gamou-tripoli-takis-maria_0004 fotografos-gamou-tripoli-takis-maria_0005

Γράψτε ένα σχόλιο

CUSTOM TEXT GOES HERE